Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshopdag Kunstbende (online)

januari 15 @ 12:00 - 16:30

Deze workshops zouden plaatsvinden in de Gigant, maar wegens de huidige corona maatregelen zullen ze online op zoom zijn.

Jongeren tussen de 13 en 18 jaar uit Gelderland die meer willen weten over spoken word of rap, podiumpresentatie of theater kunnen op 15 januari tussen 12.00 en 16.30 een gratis online workshop van Kunstbende volgen.
Kunstbende is het grootste creatieve platform voor jongeren op het gebied van Dans, Content Creation, DJ, Expo, Fashion, Film, Taal, Muziek en Theater. Het is dé plek waar jongeren zichzelf kunnen laten zien, zichzelf ontdekken, andere jonge makers ontmoeten, van elkaar leren en samenwerken. Op kunstbende.nl kunnen ze member worden en gratis tutorials bekijken, zoals leer improviseren of leer de DJ basics. Ook zijn er diverse workshops te volgen en kunnen jongeren zich aanmelden voor de Gelderse Kunstbende voorronde (18 april 2022) om zichzelf op een professioneel podium te laten zien aan publiek en een professionele jury. De winnaars gaan door naar de landelijke finale.
Indien de coronamaatregelen dit niet toelaten, worden de workshops theater, podiumpresentatie en spoken word/rap online gegeven. De workshop illustreren vervalt dan. Kijk voor meer informatie over Kunstbende, de workshops en voorronde op www.kunstbende.nl  


Gegevens

Datum:
januari 15
Tijd:
12:00 - 16:30
View Evenement Website

Locatie

Gigant
Nederland