Top

Slide 55 Ondernemers

Connecten met échte experts? Meld je aan voor Support#YOUNG055!

Aanmelding verlengd! Meld je aan en maak juist nu werk van jouw toekomst!

Jongeren, middelbare scholieren en studenten in het MBO en HBO, hebben het extra te verduren in deze Coronatijd. Er kan of mag niet veel binnen de geldende restricties. Meer dan anderen ervaren jullie dat het leven stil staat, waar je als jongere er juist op uit trekt om de wereld te ontdekken en je te ontwikkelen. Geen (verre) vakanties met vrienden, geen feesten en festivals, geen of weinig fysiek onderwijs, boven de 18 geen teamsporten … en zoek je een (bij)baan of stageplek, dan liggen die niet voor het oprapen.
55 Apeldoornse werkgevers, ondernemers en beleidsmakers willen 55 Apeldoornse jongeren ondersteunen. Met praktische tips, met hun netwerk, met interessante opdrachten en nieuwe ervaringen.

Aanmelden Support#YOUNG055

Ben je tussen de 16 en 26 jaar, woonachtig in Apeldoorn en wil jij je netwerk vergroten en werk maken van je toekomst, dan kun je je aanmelden via young055@orpheus.nl Geef daarbij aan welke opleiding je volgt, waar je interesse ligt en waarom je kans wil maken op een van de 55 plekken. Aanmelden kan tot en met 5 april 2021.
Je ontvangt voor 13 april 2021 een reactie en indien je tot de gelukkigen behoort, laten we je ook weten aan wie je gekoppeld bent. Vervolgens maken jullie onderling de eerste afspraak. Het project loopt in principe van maart t/m 30 november 2021. In december 2021 wordt Support#YOUNG055 met alle jongeren en alle werkgevers/ondernemers feestelijk in Orpheus afgesloten.
De 55 Apeldoornse werkgevers zijn stuk voor stuk toonaangevende organisaties in techniek, toerisme, cultuur, zorg, welzijn, vastgoed, onderwijs, overheid en food. Zij maken tijd vrij voor begeleiding/coaching, een kijkje in de keuken van hun organisatie en ze bieden je inspiratie voor je eigen toekomst.

Naast Theater en Congres Orpheus doen in ieder geval de volgende organisaties mee aan Support#YOUNG055:
ROC Aventus
Omnizorg
Stimenz
Gemeente Apeldoorn
Hotel De Keizerskroon
Ultimate Workspace
Hanos Apeldoorn
Hollander Techniek
Accres
Emotion
Dienst VNOG
Kalhorn Coaching
Mixed Hockey Club